Meistä

Ristorante Fiore

Tervetuloa Ristorante Fioreen, sydämellisesti perustettu vuonna 2020. Täällä intohimomme ruokaan ja vieraanvaraisuus sulautuvat yhteen luoden unohtumattomia makuelämyksiä.

Olemme omistautuneet tuomaan aitoa italialaista keittiötä suoraan Iitin sydämeen.

Kun valmistamme ruokaa, kerromme tarinaa – jokainen ateria on luotu huolella ja rakkaudella. Uunituoreet pizzamme ovat rakastettuja niiden herkullisen maun ja laadukkaiden raaka-aineiden ansiosta. Meiltä löydät myös monipuolisen valikoiman muita herkkuja, kuten kebabit, burgerit ja pastat, jotka kaikki ovat suunniteltu herättämään aistisi.

Henkilökunta

Ristorante Fioren sieluna on joukko ammattitaitoisia kokkeja ja sydämellistä henkilökuntaa. Kokkiemme intohimo heijastuu jokaisessa ruokalajissa, ja henkilökuntamme on aina valmiina varmistamaan, että kokemuksesi meillä on miellyttävä ja ikimuistoinen.

Varaa pöytäsi tai tilaa ruokaa

Olitpa etsimässä paikkaa erityiselle illalliselle tai haluat vain nauttia laadukkaasta ruoasta omassa kodissasi, me Ristorante Fiorella haluamme tarjota sinulle juuri sen. Varaa pöytä ja koe lämmin, kutsuva tunnelmamme, tai tilaa ruokaa kotiinkuljetuksella – me tuomme makuelämykset suoraan sinulle.

Jos sinulla on kysyttävää mahdollisista allergeeneista ruoissamme, älä epäröi kysyä henkilökunnaltamme.

Scroll to Top